Vacature GZ-Psycholoog

Stap in de wereld van Somental Care – Ben jij klaar om samen met ons te bouwen aan de toekomst van de GGZ?

Elke GGZ-instelling is op zoek naar getalenteerde GZ-psychologen, en wij zijn daar geen uitzondering op.

Maar wij zoeken juist die ene unieke, ondernemende GZ-psycholoog die enthousiast wordt van de kans om te werken bij een organisatie die net haar eerste verjaardag heeft gevierd!

Die wil meehelpen de zorg vorm te geven, masterpsychologen op te leiden, en onze onderneming toekomstbestendig te maken? Zie jij het zitten om een rol te spelen in onze groei naar meerdere vestigingen? Bij ons zijn de doorgroeimogelijkheden eindeloos. Ben jij die gedreven en empathische GZ-psycholoog die graag deel wil uitmaken van een snelgroeiende en innovatieve GGZ-organisatie? Kun jij je vinden in een integrale aanpak, kwalitatief hoogstaande zorg, intensieve samenwerking (intern en extern), en duurzaamheid? Dan nodigen wij je graag uit om kennis te maken met onze GGZ-instelling, Somental Care in Arnhem!

Over Somental Care: 

Bij Somental Care beland je in een ondernemende en dynamische GGZ-organisatie. Onze missie is duidelijk: het bieden van hoogwaardige diagnostiek en behandeling binnen de specialistische GGZ voor (jong)volwassenen. We geloven in een integrale aanpak waarbij we niet alleen de klachten aanpakken, maar streven naar duurzame oplossingen die de algehele gezondheid bevorderen, aangepast aan de individuele behoeften van de patiënt. Ons team is hecht en gedreven, met een gedeelde passie voor de GGZ. We blijven ons ontwikkelen door nationale en internationale (wetenschappelijke en vakinhoudelijke) ontwikkelingen te volgen. Binnen Somental Care hechten we grote waarde aan het welzijn van onze collega’s. Ons belangrijkste uitgangspunt is een open, veilig en lerend werkklimaat waarin het fijn samenwerken is in een zo plat mogelijke organisatie.

Functieomschrijving:

Als GZ-psycholoog bij Somental Care ben je een essentieel lid van ons behandelteam. Je biedt hoogwaardige en gespecialiseerde psychologische zorg in de vorm van diagnostiek en behandeling aan volwassenen binnen de SGGZ. Onze aanpak is gebaseerd op een holistische visie, waarbij je rekening houdt met zowel de mentale als fysieke gezondheidsaspecten van de cliënt. Je vervult de rol van regiebehandelaar voor een aantal masterpsychologen en psychomotorisch therapeuten. Daarnaast draag je bij aan de opleiding van junior collega’s en begeleid je psychologiestagiaires van de Radboud Universiteit. Scholing en intervisie zijn bij ons vanzelfsprekend.

Functie-eisen:

  • Je hebt relevante werkervaring als BIG-geregistreerd GZ-psycholoog.
  • Je bent ervaren in cognitieve gedragstherapie, EMDR is een pré.
  • Je hebt ervaring als regiebehandelaar en met het geven van werkbegeleiding en supervisie aan basispsychologen.
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt een proactieve houding ten opzichte van zowel je eigen ontwikkeling als de ontwikkeling van het team.
  • Je verhoudt je positief tot onze missie en kernwaarden en bent in staat vanuit eigenaarschap hieraan jouw unieke bijdrage te leveren.

 

Wat bieden wij?

Bij Somental Care investeren we in onze medewerkers. Naast een uitdagende en afwisselende functie bieden we:

  • Een salaris passend bij de meegebrachte ervaring en achtergrond.
  • Ruimte voor persoonlijke en professionele groei, ondersteund door training en opleidingsmogelijkheden.
  • Een prettige en stimulerende werkomgeving binnen een hecht team van enthousiaste collega’s.
  • Flexibiliteit in werkuren en de mogelijkheid tot deels thuiswerken.
  • Op maat en op de persoon afgestemde secundaire arbeidsvoorwaarden die verder gaan dan de CAO GGZ.
  • Een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning.

 

Sollicitatie:

Ben jij een ondernemende GZ-psycholoog die graag deel wil uitmaken van een innovatieve GGZ-organisatie? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@somentalcare.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Coen Persijn via 06-42510750 of coen.persijn@somentalcare.nl.