Somental Care unieke aanpak

Onze aanpak

Wij behandelen mensen die lijden aan een psychische stoornis, zoals een depressie, angsten, trauma en meer, die voor beperkingen zorgt in uw dagelijks functioneren.

Onze aanpak​

Wij behandelen mensen die lijden aan een psychische stoornis, zoals een depressie, angsten, trauma en meer, die voor beperkingen zorgt in uw dagelijks functioneren.

Interdisciplinair & holistisch

Onze aanpak kenmerkt zich door een totaalaanpak, wij zijn bereid samen met u verder te kijken dan naar uw klacht alleen. Met open blik, kijken wij naar u als totale mens waarbij uw hulpvraag centraal staat. Dat is wat wij belangrijk vinden. We werken hierbij intensief met meerdere behandelaren samen. Zo kunnen we niet alleen uw mentale klachten onderzoeken en behandelen, maar hebben we ook de mogelijkheid te kijken wat dit met uw lichaam doet, wat de rol van uw algehele leefstijl hierbinnen is en wat de impact hiervan is op uw (sociaal) netwerk en andere aspecten van uw leven. Vaak zijn al deze factoren onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden ze elkaar continu. Daarom vinden wij het belangrijk, samen met u, ook deze aspecten te betrekken in de behandeling.

 

Intensieve multidisciplinaire samenwerking

Behandeling afgebakend in tijd

Duurzaam herstel

Het is belangrijk dat u weet dat er oplossingen voor u beschikbaar zijn. Somental Care is een erkende specialistische GGZ instelling die gespecialiseerd is in de behandeling van psychische stoornissen.

We vinden het belangrijk dat onze behandelingen een duurzaam resultaat opleveren. Daarom besteden we gedurende de behandeling ruimschoots tijd aan terugvalpreventie en zorgen we ervoor dat u voldoende tools in handen heeft om ervoor te zorgen dat u de behaalde resultaten in de toekomst zelfstandig vast kan houden.

 

Vrouw en man in gesprek

Kwaliteit & mentaliteit

We bieden gespecialiseerde behandelingen voor onder andere angststoornissen en depressie. Onze aanpak richt zich op intensieve persoonlijke zorg binnen een sfeer van warmte en vertrouwen. U kunt rekenen op een toegewijd behandelteam dat op basis van een grondige diagnose een behandeling op maat voor u samenstelt. Onze behandelingen voldoen aan de GGZ-standaarden (AKWA) en worden gedekt door uw ziektekostenverzekering. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardige en financieel haalbare oplossing voor uw klachten en een duurzame aanpak van uw probleem. U bent verzekerd van een behandeling op maat, niet meer dan nodig maar wel zo veel als verantwoord.

Hulp bij klachten

Wat zijn de klachten?