SomentalCare

Bent u verhinderd?

Voorkom onnodige kosten door tijdig uw afspraak te annuleren.

Bent u verhinderd?

Voorkom onnodige kosten door tijdig uw afspraak te annuleren.

Bent u verhinderd? Voorkom onnodige kosten door tijdig uw afspraak te annuleren.

We vinden het belangrijk om onze wachttijden kort te houden, zodat iedereen zo snel mogelijk geholpen kan worden. Onze behandelaren reserveren op de afgesproken tijd ruimte voor u. Voor de voortgang van uw behandeling en om de ruimte in de agenda van onze behandelaren zo goed mogelijk te benutten, vragen wij u dan ook dringend om de gemaakte afspraken na te komen.  Zeg alleen af als het echt niet anders kan.

In geval van verhindering vragen we u om zo spoedig mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen, maar op zijn minst 48 uur van tevoren. Dit geeft ons de tijd om een andere cliënt in te plannen. Afspraken op maandag moeten op de vrijdag daarvoor uiterlijk om 12.00 uur afgezegd zijn.

Wanneer u niet – of minder dan 48 uur voor de afgesproken tijd – uw afspraak afzegt, dan zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen (ongeacht de reden van annuleren). Dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar en is bedoeld als tegemoetkoming van de voor u gereserveerde tijd.

Wij hanteren hiervoor de volgende tarieven:

  • € 75,- voor een reguliere afspraak
  • € 100,- voor een intake afspraak


Betreft het een afspraak met meerdere behandelaren, dan betaalt u het dubbele tarief (te weten € 150,- of € 200,-).

Wanneer u problemen ervaart rondom (de planning van) uw afspraken, dan kunt u dit uiteraard met uw behandelaar bespreken.

Heeft u vragen? Stel ze gerust via info@somentalcare.nl

Wij doen ons uiterste best u zo snel mogelijk te antwoorden.

We staan voor je klaar

Neem contact met ons op.

of bel 026-720 30 40