Psst, GZ-psycholoog mag ik even je aandacht.

Hoi GZ-psycholoog,

Je denkt misschien: “Weer een GGZ-organisatie die iets van me wil. Laat me met rust!” Maar toch wil ik je uitnodigen om even door te lezen en je kennis te laten maken met Somental Care.

 Wij zijn een organisatie die het nét even anders doet. Bij ons gaat kwaliteit altijd boven kwantiteit. Ja, we weten dat veel organisaties dat zeggen, maar bij ons is het geen loze belofte. We geloven oprecht in persoonlijke zorg – zowel voor onze cliënten als voor onze collega’s. Ons multidisciplinaire team, bestaande uit psychiaters, klinisch psychologen, GZ-psychologen, masterpsychologen, verpleegkundigen en psychomotorisch therapeuten, kijkt met een open blik naar de gehele mens, waarbij de hulpvraag van de cliënt altijd centraal staat.

 Bij Somental Care staat de kwaliteit van zorg voorop, en we zoeken samen met jou naar innovatieve en duurzame oplossingen voor de uitdagingen binnen de GGZ. Bovendien krijg je bij ons de ruimte om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van onze organisatie én de toekomst van de zorg.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je vrijblijvend kennismaken? Stuur dan een mail naar coen.persijn@somentalcare.nl, en hij brengt je graag in contact met een van onze GZ-psychologen om een afspraak te maken.

Hopelijk tot snel!